Προσκεκλημένοι Ομιλητές


arnoud arntz

Arnoud Arntz

University of Amsterdam, The Netherlands

O Arnoud Arntz είναι Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Amsterdam, καθώς επίσης και στο Πανεπιστήμιοτου Maastricht της Ολλανδίας. Τα κύρια πεδία του ερευνητικού του ενδιαφέροντος είναιοι Διαταραχές Προσωπικότητας και η Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες. Επιπλέον ασκεί την ιδιότητα του Ψυχοθεραπευτή (σε κέντρο ψυχικής υγείας του ολλανδικού συστήματος υγείας) στο Amsterdam. Έχει πρωτοπορήσει στις μελέτες αξιολόγησης της αποτελεσματικότητας της Θεραπείας Σχημάτων στις διαταραχές προσωπικότητας και είναι συγγραφέας του βιβλίου Schema Therapy for Borderline Personality Disorder (2009), και πολλών επίσης σχετικών κεφαλαίων σε βιβλία και άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά. Η παραπάνω ενασχόληση του τον κατατάσσει ως Νο 1 στην Ευρώπη στη Θεραπεία Σχημάτων.

PRE-CONGRESS WORKSHOP - 11.10.2019 // 09:00 - 17:00: 

robert leahy

Robert Leahy

American Institute of Cognitive Therapy, NYC, USA

Ο Robert Leahy είναι Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας στην Ψυχιατρική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Weill-Cornell. Είναι Διευθυντής του Αμερικανικού Ινστιτούτου για τη Γνωστική Θεραπεία (NYC), Επίτιμος Πρόεδρος της Cognitive Behavioral Therapy Association της Νέας Υόρκης και  Διακεκριμένο Ιδρυτικό Μέλος της Ακαδημίας Γνωστικής Θεραπείας. Έχει λάβει το βραβείο Aaron T. Beck για την συνεισφορά του στη Γνωστική Θεραπεία και είναι συγγραφέας και Editor 27 βιβλίων. Aπό τα πιο γνωστά του βιβλία είναι τα Treatment Plans and Interventions for Depression and Anxiety Disorders, Emotion Regulation in Psychotherapy, Emotional Schema Therapy. O Robert Leahy είναι ο «πατέρας» της Emotional Schema Therapy, μιας ανερχόμενης γνωστικής συμπεριφορικής προσέγγισης.

paul gilbert

Paul Gilbert

University of Derby, United Kingdom

Ο Paul Gilbert είναι Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Derby και έχει εργασθεί επίσης ως Κλινικός Ψυχολόγος για περισσότερα από 40 χρόνια. Η ερευνητική του δραστηριότητα επικεντρώθηκε στη διάθεση, την ντροπή και την αυτοκριτική ως συστατικών ποικίλων προβλημάτων ψυχικής υγείας, για τα οποία και ανέπτυξε την Compassion Focused Therapy. Έχει συγγράψει/επιμεληθεί 21 βιβλία και περισσότερα από 250 άρθρα και κεφάλαια σε βιβλία. Έχει ιδρύσει το Compassionate Mind Foundation της  Μ.Βρετανίας και το Centre for Compassion Research and Training-το οποίο επίσης διευθύνει-στο Πανεπιστήμιο του Derby.To 2011 o Paul Gilbert χρήσθηκε Αξιωματικός του Τάγματος  της Βρετανικής Αυτοκρατορίας από τη βασίλισσα για την προσφορά του στην ψυχική υγεία.

ONE-HOUR WEBINAR - 13.10.19:

«Compassion Focused Therapy»

Οργάνωση

logo gnosiakon

logo pamak

Σε συνεργασία µε:

  • Την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Συµπεριφοράς
  • Την Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία διοργάνωσης του συνεδρίου

logo praxicon

Εθν. Αντιστάσεως 101 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 55 134
Τηλ.: 2310 460 682 - 2310 460 652 | Fax: +30 2310 435 064
email: info@praxicon.gr
www.praxicon.gr

Ασφάλεια Πληρωμών μέσω ασφαλούς συστήματος ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς - Winbank ePOS Paycenter

©2021 www.cbt2019.gr. All Rights Reserved. Designed by altavista