Υποβολή Περιλήψεων


ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ


Αν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο επιστημονικό πρόγραμμα του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών, μπορείτε να υποβάλετε την περίληψη σας στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Στρογγυλό Τραπέζι
 • Προφορική Ανακοίνωση
 • Αναρτημένη Ανακοίνωση
 • Εργαστήρια

Η υποβολή των περιλήψεων γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου/

Προϋπόθεση για να συμπεριληφθεί μια εργασία στο Επιστημονικό Πρόγραμμα και στο Βιβλίο Περιλήψεων του Συνεδρίου είναι τουλάχιστον ένας/μία από τους συντελεστές της να πραγματοποιήσει εγγραφή στο συνέδριο μέχρι τις 31/7/2019.

Κάθε ομιλητής/ομιλήτρια με την εγγραφή του/της μπορεί να υποβάλει μέχρι 2 ανακοινώσεις οποιασδήποτε κατηγορίας.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ


Διαβάστε τις πληροφορίες που παρατίθενται στην κάθε κατηγορία προκειμένου να επιλέξετε τον καταλληλότερο τύπο για την ανακοίνωσή σας και να πραγματοποιήσετε την υποβολή της.

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Το Στρογγυλό Τραπέζι οργανώνεται από έναν Πρόεδρο/Οργανωτή και περιλαμβάνει 3 έως 4 προφορικές ανακοινώσεις και μια συζήτηση επί αυτών. Ο Πρόεδρος/Οργανωτής πρέπει να υποβάλει τον τίτλο και την περίληψη της Στρογγυλής Τράπεζας τα ονόματα των ομιλητών και τους τίτλους και τις περιλήψεις των εργασιών τους.

ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Προφορικές Ανακοινώσεις παρουσιάζονται ανά 4 ή 5 σε θεματικές συνεδρίες και ακολουθεί συζήτηση με το ακροατήριο. Κατά την υποβολή της περίληψης, παρακαλούμε να επιλέξετε, στο αντίστοιχο πεδίο, 1 ως 2 θεματικές ενότητες στις οποίες αναφέρεται η εργασία σας. Οι έρευνες που βρίσκονται σε πρωταρχικό στάδιο συνιστάται να παρουσιαστούν σε συνεδρίες αναρτημένων εργασιών.

ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Αναρτημένες Ανακοινώσεις (posters) δίνουν τη δυνατότητα στους ερευνητές να παρουσιάσουν τη δουλειά τους με απεικονιστικό τρόπο και ολιγόλεπτη προφορική παρουσίαση (2-3 λεπτά) και, στη συνέχεια, να τη συζητήσουν με τους άλλους συνέδρους σε ειδικές θεματικές συνεδρίες. Κατά την υποβολή της περίληψης, παρακαλούμε να επιλέξετε, στο αντίστοιχο πεδίο, 1 ως 2 θεματικές ενότητες στις οποίες αναφέρεται η εργασία σας. 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν Εργαστήρια (workshops) τα οποία απευθύνονται σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων έτσι ώστε να είναι δυνατή η ενεργός συμμετοχή και η εμβάθυνση στο θέμα που πραγματεύεται το κάθε εργαστήριο. Δικαίωμα συμμετοχής στα Εργαστήρια έχουν όλοι, ωστόσο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους εγγεγραμμένους συνέδρους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ


Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες υποβολής πρότασης προκειμένου να διευκολυνθείτε στην σχετική διαδικασία. 

Η περίληψη κάθε τύπου ανακοίνωσης θα πρέπει να έχει την ακόλουθη μορφή:

Τίτλος

(Arial, μέγεθος 10, bold, πλήρη στοίχιση)

Συγγραφείς (πρώτα ολόκληρο το μικρό όνομα και στη συνέχεια το επώνυμο,με πεζά γράμματα)- Γραμματοσειρά Arial, μέγεθος 10, πλήρη στοίχιση, υπογραμμισμένο το όνομα του συγγραφέα που θα κάνει την παρουσίαση της εργασίας

Φορέας εκπροσώπησης - Γραμματοσειρά Arial, μέγεθος 10, πλάγια, πλήρη στοίχιση,

Κείμενο περίληψης, έκτασης 250 λέξεων, σε ρέοντα λόγο, δίχως επιμέρους ενότητες ή παραγράφους χρησιμοποιώντας γραμματοσειρά Arial, μέγεθος 10,
με 1 διάστιχο, 2.5 εκ. περιθώριο δεξιά και αριστερά, πλήρη στοίχιση.

 • Υπεύθυνος επικοινωνίας κάθε εργασίας θεωρείται αυτός τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται στη φόρμα ηλεκτρονικής υποβολής της περίληψης.
 • Για την ευχερέστερη διαδικασία υποβολής, οι περιλήψεις θα πρέπει να έχουν δημιουργηθεί σε αρχείο word.
 • Κατά την υποβολή της περίληψης, παρακαλούμε να επιλέξετε, στο αντίστοιχο πεδίο, (α) το είδος της παρουσίασης (π.χ. προφορική ανακοίνωση) και (β) 1-2 θεματικές ενότητες στις οποίες αναφέρεται η εργασία.

Σημειώνεται ότι:

 1. Εφόσον κατατεθεί η περίληψη, διορθώσεις δεν γίνονται δεκτές.
 2. Περίληψη που δεν τηρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν γίνεται δεκτή.
 3. Είναι αυτονόητο ότι η καταβολή του κόστους εγγραφής στο Συνέδριο δεν συνεπάγεται την αυτόματη αποδοχή της εργασίας. Σε περίπτωση μη αποδοχής, δεν προβλέπεται επιστροφή του κόστους εγγραφής.
 4. Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του είδους παρουσίασης κάθε εργασίας που θα υποβληθεί στο συνέδριο, σύμφωνα με την κρίση της.
 5. Προϋπόθεση για να συμπεριληφθεί μια εργασία στο Επιστημονικό Πρόγραμμα και στο Βιβλίο Περιλήψεων του Συνεδρίου είναι τουλάχιστον ένας/μία από τους συντελεστές της να πραγματοποιήσει εγγραφή στο συνέδριο μέχρι τις 31/7/2019

 Παρακαλούμε να μην υποβάλλετε πολλαπλά αντίγραφα της ίδιας περίληψης.

Σε περίπτωση εκ νέου υποβολής περίληψης, προς αντικατάσταση προηγούμενης, παρακαλούμε να ενημερώσετε πρώτα τη γραμματεία μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2310 460 682 / -652.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ


Τρόπος υποβολής

Η υποβολή προτάσεων θα γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο. Όταν ολοκληρώσετε  την συγγραφή της περίληψης σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου και πατήστε τον σύνδεσμο: ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. Αμέσως θα εμφανιστούν επιμέρους επιλογές ανάλογα με τον τύπο της ανακοίνωσής που επιθυμείτε να υποβάλετε. Για παράδειγμα, αν επιθυμείτε να υποβάλετε πρόταση για προφορική ανακοίνωση, πατήστε την επιλογή: ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Θα εμφανιστεί το ηλεκτρονικό έντυπο υποβολής της πρότασης. Εσείς πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα πεδία που εμφανίζονται στο έντυπο. Μετά την υποβολή της περίληψης θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης της παραλαβής της.

Αριθμός προτάσεων ανά συγγραφέα

Κάθε  συγγραφέας μπορεί να συμμετάσχει στο συνέδριο ως κύριος ομιλητής σε μία προφορική ανακοίνωση ή αναρτημένη εργασία, σε μία ανακοίνωση στρογγυλού τραπεζιού και σε ένα εργαστήριο (σύνολο τρεις ανακοινώσεις). Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ανακοινώσεων στις οποίες μπορεί να συμμετάσχει κανείς ως συν-συγγραφέας.  

Οργάνωση

logo gnosiakon

logo pamak

Σε συνεργασία µε:

 • Την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Συµπεριφοράς
 • Την Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία διοργάνωσης του συνεδρίου

logo praxicon

Εθν. Αντιστάσεως 101 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τ.Κ. 55 134
Τηλ.: 2310 460 682 - 2310 460 652 | Fax: +30 2310 435 064
email: info@praxicon.gr
www.praxicon.gr

Ασφάλεια Πληρωμών μέσω ασφαλούς συστήματος ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς - Winbank ePOS Paycenter

©2019 www.cbt2019.gr. All Rights Reserved. Designed by altavista